BeST Bushcraft en Survival training
Maalbekerweg 22
5951 NT Belfeld
M: (06) 36 42 47 54
Inhoud van de workshop
Omschrijving
Een heerlijke 1, 2 of 3-
Een Dutch Oven is een veelzijdige gietijzeren pan met dikke wanden waardoor de warmte zich gelijkmatig verspreidt en goed wordt vastgehouden. De Dutch Oven is zeer geschikt om soepen en stoofpotten te bereiden maar je kunt er ook brood, cake of zelfs pizza's in bakken. In Dutch Ovens kun je niet alleen koken en stoven, maar ook grillen en bakken want als je vuur stookt op de deksel creëer je de bovenwarmte die daarvoor nodig is.
We beginnen de workshop met een uitleg over het maken van vuur en welke soorten hout geschikt zijn en op welke manieren je de Dutch Oven kunt gebruiken. Aansluitend gaan we aan de slag met het stoken van vuur en de voorbereidingen voor het maken van de gerechten.
Er zijn legio mogelijkheden voor wat betreft de gerechten, denk aan een heerlijke stoofpot, een Zuid-
Alles wordt deskundig begeleid zodat een overheerlijke maaltijd gegarandeerd is die we samen bij het houtvuur eten.
Als je het aandurft om echt "back to basics" te gaan, bestaat de mogelijkheid om je vuur te maken met een vuurboog of met een vuurslag.
Je kunt je aanmelden met het formulier op de site.
Duur:
Deelnemers:
Locatie:
Prijs:
4 uur
Minmimaal 10, maximaal 40
Belfeld (omgeving Venlo)
10-
20-
30-
Koken op houtvuur
Bushcraft & Survival |
Workshops |
Cursussen |
Recreatief |
Aanmelden |
Bushcraft & Survival combi-cursus |
Bushcraft & Survival combi-weekend |
Handboog |
Koken op houtvuur |
Basiscursus Kaart & Kompas |
Best stoer |
Best stormt |
Archery Fun Tagging |
Algemene voorwaarden |
Privacy |
Disclaimer |